Toscaneavontuur - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Toscaneavontuur - WaarBenJij.nu Toscaneavontuur - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Toscaneavontuur - WaarBenJij.nu

Toscaneavontuur

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg

25 Juni 2013 | Nederland, Zoetermeer

Het is nu 25 juni en we hebben het overnachtingshotel in Zwitserland geboekt.Daarna hebben we 4 dagen een BB geboekt in Rico del Golvo, bij een Nederlandse kunstenares Iris, www.bbarcoiris.com, een heel mooi rustig plekje. Daar gaan we 15 juli op weg naar de camping Le Capanne in Marina di Bibbona. Daar moeten wij tegen 11.00 uur aankomen en is de overdracht. En gaan we beginnen!!!!!

Nu ligt de logeerkamer vol met spullen die mee moeten, maar volgens Robert past dit niet helemaal in onze auto, dus iedere dag gaat er weer wat af, en komt er weer wat bij, dat wordt nog spannend.

Jullie vragen je vast af....Robert hij heet toch Rob, ja hier wel, maar in Toscane:wordt het Robert, vond ik (Yvonne) leuker staan op de camping, als ze hem roepen, en het is zijn geboortenaam, dus niet gelogen.
Wordt vervolgd...

• 25 Juni 2013 - 22:58

Magda:

Hallo Yvonne en Robbert ik vind het heel erg leuk van jullie belevenissen in Italië op de hoogte te blijven. Je weet Italië is mijn favorieten vakantie bestemming een prachtig land warm niet alleen de temperatuur maar ook de mooie kleuren. En dat leuke druk kwekkend Italiaanse volk. Laat altijd wel duidelijk merken dat je Nederlandse bent en geen Duitse. Ga heerlijk genieten van het mooie weer de cultuur de natuur de capuchinis als je dat besteld is het 1capichno en 2 of meer capuchini, s de heerlijke pasta's. En begeef je tussen de Italianen ook jullie zullen verliefd worden op dat land. Hoop ik, ik ben heeeel benieuwd. Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. En genieten jullie er vooral van.

Magda

• 28 Juni 2013 - 08:10

Chris En Frenny :

Lieve pa en ma.

We gaan jullie volgen. Het wordt vast een leuke tijd. En wie weet volgend jaar weer.
    Succes met alle voorbereidingen.

Buona fortuna e buon divertimento in Italia!!

• 30 Juni 2013 - 15:33

Joost&karin:

Oh, wat spannend, het komt nu wel heel dichtbij!
    Het gaat vast en zeker een geweldige ervaring worden!
    Ga er vooral van genieten en ook een beetje (boel) van elkaar :)!
    Succes met alle laatste voorbereidingen...!
    Wij kijken al naar alle verhalen uit!! Liefs Joost en karin

• 30 Juni 2013 - 16:42

Jo Scherpenisse:

We gaan je zeker volgen op je reis. We wensen jullie een goede reis, en maak er wat moois van. Fijne tijd!

• 30 Juni 2013 - 17:48

Deborah:

Zeker volgen we jullie op deze manier! Heel leuk.

• 01 Juli 2013 - 08:03

Yvonne Klink:

Geweldig, spannend avontuur, volg jullie zeker, liefs Yvonne en Harry.

• 01 Juli 2013 - 17:17

Ingrid:

Ga jullie zeker volgen. Ben benieuwd naar jullie verhalen.
    Het wordt vast een leuke tijd.

Liefs Ingrid

• 06 Juli 2013 - 11:59

Hannie En Fred:

Hallo Rob(ert) en Yvonne.

Wij gaan jullie zeker volgen.
    Zijn net terug uit Zuid Frankrijk. De Cote d' Azur. Zoals jullie weten hebben we daar op een camping een eigen mobilhome. Echt genieten. We gaan daar een paar keer per jaar naar toe.
    Weten dus een beetje wat jullie te wachten staat.
    Heel veel plezier. Geniet ervan.

groetjes Hannie en Fred.

• 09 Juli 2013 - 14:32

Sikke En Willy:

lieve robert en yvonne, nog 1 nachtje thuis en dan eindelijk mogen jullie op weg, het avontuur gaat beginnen. een hele goeie reis, we leven met de dag met jullie mee. we zullen het zelf ook gaan bekijken over 7 weken, dan zijn jullie al helemaal ingewerkt en kunnen jullie ons wegwijs maken daarzo. liefs sikke en willy

• 09 Juli 2013 - 22:37

Dick En Trudi:

Ha Rob en Yvonne,

Goede reis! ( past alles in de auto? ) Ook wij reizen via deze site met jullie mee! Veel succes!
    Liefs, Dick en Trudi

• 10 Juli 2013 - 17:34

Ineke:

Lieve Yvonne en Robert,
    Wat spannend allemaal, ik kijk uit naar jullie mooie verhalen en geniet van elke dag. liefs ineke

• 23 Juli 2013 - 10:22

Yvonne Vieveen-Pauw:

mooie foto's groetjes uit Voorburg

• 06 Augustus 2013 - 11:31

Bob&Carla V ZijlvRheenen:

Ha Robért&Yvonne

Hoe gaat het daar ginds...?Is het uit te houden met die warmte werken...?
    Lekker veel douchen maar vooral veel water drinken hoor!!!
    Zullen we jullie nog herkennen als jullie terug zijn?
    Jullie witte velletjes zullen zwart geblakerd zijn door de dagelijkse toscaanse zon!!!
    Ik volg jullie op de voet,is leuk de reis ervaringen te lezen.
    Een zonnige groet vanuit zonovergoten Noordwijk XX