Op weg naar Italië - Reisverslag uit Riccò del Golfo di Spezia, Italië van Toscaneavontuur - WaarBenJij.nu Op weg naar Italië - Reisverslag uit Riccò del Golfo di Spezia, Italië van Toscaneavontuur - WaarBenJij.nu

Op weg naar Italië

Door: Yvonne

Blijf op de hoogte en volg

12 Juli 2013 | Italië, Riccò del Golfo di Spezia

11-7-2013. Om 10.00 uur vertrokken uit Wassen Zwitserland naar Ricco del Golvo in Italië. Door het prachtige Zwitserland, voor ons de allereerste keer, we werden als kinderen zo blij door de mooie vergezichten, de sneeuw op de toppen van de bergen, de watervallen en de snel stromende beken, het was een wonderschoon gezicht. Rond 16.00 uur kwamen we in Ponzo aan, toen moesten we een smalle weg op naar boven, en daarboven wachtte ons het huis”Casa Arco Iris”, een middeleeuws huis, wat verbouwd is tot een BB. Vroeger was het een stal voor de zwijnen ( nu de keuken) en het voorhuis daar woonden de schapen. De bewoners woonden op de 1e verdieping en de 2e verdieping was de hooizolder. En nu gaan wij daar 4 dagen logeren. Na een warm ontvangst van Iris hebben we de omgeving in ons opgenomen, doodse stilte, alleen de krekels hoor je. Buurman Carlo kwam ook even gedag zeggen. Om 20.00 uur weer de berg af en hebben we heerlijk gegeten in Restaurant Le Rondini. Op deze schitterende plek “Casa Arco Iris”, gaan we ons mentaal voorbereiden op ons camping avontuur. Vandaag hebben we tegen elkaar gezegd ”wereld wat ben je mooi”, en wat is het geweldig om daar deel van uit te mogen maken.

• 12 Juli 2013 - 19:49

Jopie Jong, De:

O wat heerlijk die rust, ik lees ergens dat je hartje op hol slaat denk er om het LangeLand blijft bestaan dus over 3 maanden kan je ook nog terug( haha) Groetjes van ons.Hans en Jopie.

• 13 Juli 2013 - 00:17

Henny:

Lieve Rob en Yvonne, de eerst stappen zijn genomen. Ik reis met jullie mee. knuffel